Ara
Toplam kayıt 3, listelenen: 1-3
A Study of Plate Waste in a Food Service
(MATTIOLI 1885, 2021)
Amaç: Hastane yemekhanesinde yemek yiyen personelin tabak atık miktarını belirlemek ve yemek türlerine göre değerlendirmek. Ortam: İstanbul'da bir devlet hastanesinin yemekhanesi. Temel Sonuç Ölçütleri: Gıda türlerine göre ...
Association Between Sleep Quality and Depression in Women with Abdominal Obesity and Dietary Energy Density
(MATTIOLI 1885, 2021)
Obesity has a multifactorial effect caused by genetic, metabolic, environmental, behavioral, and socio-cultural factors. Depression and a high-energy diet are observed in sleep deprivation. This study was planned to determine ...
Translation, Psychometric and Concept Analysis of the Occupational Balance-Questionnaire Based on a Turkish Population
(TAYLOR & FRANCIS INC, 2021)
Mesleki denge, sağlık ve refahın önemli bir bileşeni olarak kabul edilen mesleki terapide çok önemli bir kavramdır. Mesleki Denge Anketi (OB-Quest), mesleki dengeyi değerlendirmek için standartlaştırılmış bir araç olarak ...